SalsaQueer! Irene Parraga /Ana Moriano divendres 27/09 a les 18:15h

SalsaQueer!

https://www.facebook.com/events/512932926162616/?notif_t=plan_user_invit...

Trencarem els rols de gènere tan marcats en la salsa tradicional. Aprèn a ballar salsa sent el que vulguis ser! Líder o seguidor/a! No cal parella.

Una proposta d’Irene Parraga amb l'ajuda d’Ana Moriano (Amorvit Morvit) #SalsaQueer #Fugarolas #DeconstruïrRols #BallsLlatins

La primera classe serà gratuïta i oberta a tothom qui vulgui! Serà el divendres 27 de setembre.

El curs s’impartirà els divendres de 18.15h a 19.15h, a Can Fugarolas.

20€ mensuals.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
La salsa es un conjunt de ritmes afrocaribenys que neix de diferents modalitats de música de ball pròpies de l’Amèrica llatina.

Aquest ball sempre l’hem vist amb els rols molt marcats, es a dir: ‘’femenins’’ i ‘’masculins’’. La tradició marca que l’home guia la dona i ella es deixa portar però... i si trenquem amb tot això? Sigues el que vulguis ser!

L’objectiu del taller és divertir-se, ballar i exercitar el nostre cos i cap. El curs està dirigit a totes les persones que vulguin moure el cos i despertar la ment a través de la música.

Les classes de salsa consistiran en aprendre els passos bàsics i poder aplicar-los tant com a ‘’líder’’ o ‘’seguidor’’’ i així poder aplicar-los de la manera individual. Sempre es començarà amb un petit escalfament on farem memòria d’allò que hem après cada setmana.

Cada setmana aprendrem a combinar els passos bàsics de la sala, i crearem seqüències per a aplicar-les en parella. Treballarem sempre amb un breu escalfament i figures en parella combinant-les amb els coneixements adquirits.

Cal portar roba i calçat còmode.

No calen coneixements previs de dansa. Hi sereu benvingudes totes les persones que vulguin moure el cos i trencar amb els models de gènere dels balls llatins

Data: 

divendres, setembre 27, 2019 - 18:15 a 19:15
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.