Circ en Família 11 d'Abril

La XECC (Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya) us convida a conèixer part dels seus espais membres a través de l'activitat de circ en família, el dissabte 11 i el diumenge 12 d'abril, arreu del territori: La Llançadora (Granollers), Cronopis Espai De Circ (Mataró), L'Estruch Fàbrica de Creació (Sabadell), Escola de Circ Los (Sant Celoni), Tub d'assaig 7.70 (Terrassa), Escola de Circ Saltimbanqui (Vilanova i la Geltrú), Escola de Circ Rogelio Rivel (Barcelona) i LaCrica Associació de Circ (Manresa). No us ho perdeu!
És una bona oportunitat per anar a fer el turista i visitar el territori, però si decidiu quedar-vos , a Cronopis us esperem el dissabte 11 de 11h a 13h
Podreu venir altra vegada a experimentar les emocions del circ: en un ambient lúdic i relaxat podreu enfilar-vos per les teles aèries, posar a prova l'equilibri passant pel cable, ser uns autèntics trapezistes i vèncer la por, jugar amb els malabars i passar-vos-ho bé fent volteretes i acrobàcies als matalassos.
I aquesta vegada, per celebrar el Dia Mundial del Circ, sortejarem 6 entrades per anar a veure l'espectacle "1 Circ de Llibres" de la Cia Home Idea el proper dissabte 18 d'abril a Can Gassol.

Activitat recomanada per a nens de 0 a 99 anys.
Tots els menors d'edat han de venir acompanyats per un adult.
Preu: 3,5€ per persona
**descompte per a les famílies més cirqueres: hem posat en marxa el carnet de família circquera, on marcarem cada vegada que vingueu a circ en família i a la quarta us sortirà gratis!!
Recordeu que ens hem traslladat:
ara estem a Can Fugarolas (C/ Tolón 18, Mataró)
Darrere la Torre Maresme

Més informació a contacte@cronopis.org i www.cronopis.org

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.