Cooperativa de Consum l'Estrella

La cooperativa de consum l'Estrella s'estructura i s'organitza com un projecte de col∙lectivització del consum de productes ecològics. La cooperativa neix amb la nostra intenció de respectar el nostre entorn i la nostra salut consumint productes ecològics i fomentar el consum del comerç just i responsable.

El nostre projecte es basa en 5 eixos:

Compra col∙lectiva: Comprem només productes ecològics i establim uns criteris de compra per garantir la subsistència dels proveïdors, nosaltres mateixos i procurar una societat més justa.

• Difusió de l'opció de consum de productes ecològics

Coordinació amb d'altres grups: Actualment estem en contacte amb tots els grups de consum que coneixem del Maresme, i formem part d'Ecoconsum, la coordinadora catalana d'organitzacions de consumidors de productes ecològics.

Activitat política: Creació i adhesió a activitats i campanyes vinculades al consum ecològic o projectes afins a nosaltres en particular.

Treball compartit: Sense la participació responsable de totes i cadascuna de les persones aquest projecte es inviable

Pots visitar la web de l'Estrella

L'estrella i l'Ecoopirativa estan en un procés de reflexió

Coses que es couen a Can Fugarolas: L'estrella i l'Ecoopirativa estan en un procés de reflexió i us conviden a participar-hi.
Volem parlar del canvi d'escala del consum responsable.

Cervesa artesana La Fuga

Des de la cooperativa de consum ecològic l'Estrella, amb seu a Can Fugarolas, vam posar en marxa fa unes setmanes un taller d'elaboració de cervesa artesana ecològica.

Què Entenem per Economia Social i Solidària? Què Volem Fer Des del Grup Local de la XES?

- [DISSABTE 17 DE SETEMBRE A LES 10H A CAN FUGAROLAS (c/ Tolon 8)]
Debat i coneixement de l'ESS, criteris per a la seva avaluació i seguiment, a càrrec de l'Ivan Miró de la Ciutat Invisible. Tot seguit, farem una dinàmica de redacció i aprovació del manifest de la futura XESSM.
Aquesta sessió té la intenció, per una banda, de resoldre tots aquells dubtes que puguin anar sorgint al voltant de l'articulació del moviment entorn l'economia solidària, així com trobar punts en comú que ens permetin establir un manifest d'adhesió a la xarxa amb que totes ens sentim representades.

Xerrada sobre Consum responsable de Peix

Les dues cooperatives de consum amb seu a Can Fugarolas s'estan plantejant iniciar un nou projecte de compra i consum de peix de custodia que ens agradaria fer extensiu a la resta de col.lectius de Can Fugarolas.
Sabeu què és el peix de custodia?
Doncs el dia 26 de novembre a les 20h vindrà en Manel Gazo, de Submon (www.submon.org) a explicar-ho.
Mentrestant i per anar fent boca:
Aquí trobaràs tota la info de l’espai de custodia marina www.canyonsdelmaresme.cat

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.