Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/CMS/canfugarolas.org/includes/menu.inc).

Què Entenem per Economia Social i Solidària? Què Volem Fer Des del Grup Local de la XES?

- [DISSABTE 17 DE SETEMBRE A LES 10H A CAN FUGAROLAS (c/ Tolon 8)]
Debat i coneixement de l'ESS, criteris per a la seva avaluació i seguiment, a càrrec de l'Ivan Miró de la Ciutat Invisible. Tot seguit, farem una dinàmica de redacció i aprovació del manifest de la futura XESSM.
Aquesta sessió té la intenció, per una banda, de resoldre tots aquells dubtes que puguin anar sorgint al voltant de l'articulació del moviment entorn l'economia solidària, així com trobar punts en comú que ens permetin establir un manifest d'adhesió a la xarxa amb que totes ens sentim representades.
- [DIMARTS 23 DE SETEMBRE A LES 18:30h AL CAFÈ DE MAR (C/ Sta Rita n1)]

TALLER PAM A PAM
Taller formatiu per a persones que vulguin implicar-se en el Pam a Pam, un projecte que crea un mapa col·laboratiu que mostri iniciatives de consum responsable i d'economia solidària.

- [DISSABTE 15 D'OCTUBRE A LES 11H AL CENTRE CÍVIC DE ROCAFONDA CAN NOÉ (c/ Pablo Picasso, 28)]

CADIRES COOPERATIVES
Dinàmica per a conèixer els diferents projectes que participen de la XESSM i per a detectar les necessitats o mancances que poden tenir aquests projectes que puguin ser resoltes conjuntament.

************************************

D'altra banda, us informem de dues qüestions més:

- Del 15 al 19 de Novembre tindrà lloc la Setmana de l'Economia Social i Solidària a Mataró i des del grup promotor hem pensat que és una bona oportunitat per a fer la presentació pública de la XESSM. En qualsevol cas, col·laborarem en totes aquelles activitats que promocionin una altra forma de relacionar-se social i econòmicament.

- Per aquelles que tingueu ganes i us animeu, el proper dijous 15 de setembre a les 17,30h hi ha la propera reunió del grup promotor.

**************************************

Bé! Esperem trobar-nos aviat! Si podeu enviar-nos confirmació de participació la gent que prepararà els tallers podrà organitzar-se millor. Ah! i perdoneu que haguem enviat aquesta convocatòria una mica justes de temps, per a properes vegades procurarem avisar-vos amb més antelació.

Seguim!

Data: 

dissabte, setembre 17, 2016 - 10:00 a 14:00
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.