Xarxa de Ciència, Tècnica i Tecnologia (XCTiT)

Ens encarreguem d’avaluar les propostes tecnològiques dins de la Cooperativa Integral Catalana i altres propostes externes que responguin als mateixos criteris de llicència lliure (CopyLeft), tecnologies re-apropiades, comercialització, proximitat i sostenibilitat.Volem facilitar el procés de creació, unint i posant en xarxa als distribuïdors de matèries
primeres, amb productors, manufactura-dors, instal·ladors, enginyers, dissenyadors, inventors, finançament, jurídica horitzontalment.
Compartim espai a Can Fugarolas en el taller compartit com a Oficina Tècnica. Financem projectes pel pro comú.

Nova edició formació i pràctiques de taller

Amb l’objectiu de capacitar-nos cada cop més, la XCTIT (Xarxa de ciència, tècnica i tecnologia) ofereix un cicle de tallers que començarà el pròxim 2 de Juliol a les 10:00 h, a l’espai de Can Fugarolas, al carrer de Tolón 18, a Mataró (Maresme).

Els continguts del taller s’adaptaran als coneixements dels qui hi assisteixin.

Taller 1: Formació bàsica de taller mecànic, ús de les eines i de les màquines del taller: Mola, radial, serra de trepar, serra vaivé, trepant de columna, premsa manual, torn i fresadora. Soldadura elèctrica i afilat manual de broques.
Taller 2: Pràctiques de taller: trepat, càlcul de paràmetres de tall roscat mètric, ús del peu de rei, llimat de superfícies, els acabats en les peces, tècniques d’encunyat manual, soldadura, tornejat i fresat.

La durada del taller és de 4 hores i el preu és de 150 unitats monetàries a REPARTIR ENTRE TOTHOM QUE PARTICIPI!

El Juny 30 revisem que almenys hagin 6 inscrits, si no s'anul·larà el taller avisant a tots als participants.

El tractor i la maquinària agrícola, coneixement i manteniment

Jornada técnica
ÒRRIUS, divendres 18 de març de 2016

PRESENTACIÓ

La inversió en maquinària agrícola: tractor, motocultor o similars, serà segurament la més important que farà l’agricultor, obviant la del propi terreny.

D’aquí la necessitat de conèixer a fons aquestes eines de treball. Utilitzar-les correctament i un bon manteniment, allargarà la seva vida útil i estalviarà en consum d’energia.

Força Any Bon 2015!! Comencem l’any amb nous projectes

Campanya de micromecenatge

1) Primer us volem convidar a l‘Assemblea oberta i participativa de la XCTIT que tindrà lloc Mataró c/ Tolon 18, Can Fugarolas el dia 28 de febrer del 2015. Porteu quelcom per menjar i compartir!. Volem ser moltes més a la XCTIT, Vine’t!

2) Tenim treball: Oferim la possibilitat de venir al taller de Mataró a treballar amb nosaltres i aprendre oficis.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.